Oddelki

Veterina

Z novimi idejami, usposobljenim in strokovnim osebjem, izvajanjem zadanih projektov in velikih investicij v njih, smo postali nepogrešljiv partner v veterinarskem segmentu.

S poznavanjem trendov na lokalnem trgu in sposobnostjo nenehnega prilagajanja, neprestano izboljšujemo svojo ponudbo, z vključevanjem novih dobaviteljev v veterinarski portfelj. Znatno in trajno povečanje prometa v našem veterinarskem segmentu pa ustvarjamo z iskanjem novih poslovnih partnerjev.

Naša strategija, osredotočena na operativno odličnost, je pritegnil veliko število novih poslovnih partnerjev, ki so nam dali svoje zaupanje. Radi bi poudarili, da želenih poslovnih rezultatov ne bi bilo mogoče doseči brez naših zvestih kupcev in dobaviteljev ter njihove podpore.

Z izvajanjem preverjenega poslovnega koncepta, ki temelji na strokovnem in profesionalnem pristopu do poslovnih partnerjev, pri čemer pa ohranja imperativ odličnosti v vseh procesih, upamo, da bomo tudi v prihodnje ohranili našo vlogo na slovenskem in regionalnem trgu.

Agencijski ugovori

Distribucije